Sorozat
A sorozat

Producerek: Jennifer Levin, Sherri Cooper, Bill Haber, Paul J. Witt, Tony Thomas, Ron Koslow és Gary Fleder
Szereplők: Kristin Kreuk, Jay Ryan, Max Brown, Nina Lisandrello, Nicole Gale Anderson, Austin Basis, Brian White.Catherine Chandler egy okos detektív, aki megoldatlan gyilkossági ügyekkel foglalkozik. Tinédzser korában Catherine szemtanúja volt, amint két fegyveres férfi megöli az anyját. Catherine-t is megölhették volna, de valaki – vagy valami – megmentette. Senki nem hitt neki, de a nő tudja, hogy nem egy állat támadt rá a gyilkosokra… hanem egy ember. Az évek során Catherine egy erős, magabiztos, megbízható rendőr lett, maga mellett egy ugyanolyan tehetséges partnerrel, Tess-szel. Egy gyilkosság vizsgálata közben, Catherine talál egy nyomot, ami elvezeti őket egy Vincent Keller nevű jóképű orvoshoz, aki a jelentések szerint 2002-ben meghalt afganisztáni szolgálatai alatt egy harc során. Catherine megtudja, hogy Vincent valójából még mindig életben van, és ő mentette meg sok éve. Rejtélyes okokból a férfi arra kényszerült, hogy a társadalmon kívül éljen, így Vincent az elmúlt 10 évben megőrizte titkát: amikor feldülhödik borzalmas szörnyeteggé válik, aki képtelen kordában tartani szuper erős és feljavult érzékeit. Catherine beleegyezik, hogy megőrzi a férfi kilétét, cserébe bármilyen információért az anyja gyilkosaival kapcsolatban. Ennél fogva bonyolult kapcsolat alakul ki Catherine és Vincent között, akik rendkívül vonzódnak egymáshoz, azonban még nem értik, hogy kapcsolatuk különösen veszélyes lehet mindkettejük számára.
Koncepció: A CW hivatalos 2011 októberében kezdte meg a sorozat sugárzását. A projektet úgy jellemezték, mint egy “modern romantikus történetet egy nagy csavarral.” Ez a sorozat az első projekt, ami az új elnök, Mark Pedowitz igazgatósága alatt kerül gyártásra.

[+] Mi is ez a sorozat?
A CW hivatalos 2011 októberében kezdte meg a sorozat sugárzását. A projektet úgy jellemezték, mint egy “modern romantikus történetet egy nagy csavarral.”
[+] Színészek
A sorozatban játszó színészekről olvashattok. Életrajzok, karrierek, hobbik és érdekességek várnak ebben a modulban.
2x22ep[+] Karakterek
A sorozatban látott helyszínek részletes jellemzése, leírás, információk, érdekességek az adott helyszínnel kapcsolatban és az emberekkel, akik megfordultak ott.
[+] Helyszínek
A sorozatban látott helyszínek részletes jellemzése, leírás, információk, érdekességek az adott helyszínnel kapcsolatban és az emberekkel, akik megfordultak ott.
[+] A szérumról
A szérumot a kormány kutatói készítették, hogy szuper-katonákat állítsanak elő. Ez megváltoztatta Vincent DNS állományát, és emberfeletti képességeket kapott…
[+] A szörnyetegről
Ismertető leírás a titokzatos szörnyetegről, aki megmentette Catherine-t…
Előző verzió
[+] Az előző verzióról
Itt többet tudhatsz meg az 1987-as verzióról, mely a CBS-en futott 3 évadig.

 


Select a target language

Translator

Powered by ConveyThis

Select a taget language: