Letöltések
Epizódok letöltése

[+] 1. évad Összesen: 22 db
Catherine Chandler egy okos detektív, aki megoldatlan gyilkossági ügyekkel foglalkozik. Tinédzser korában Catherine szemtanúja volt, amint két fegyveres férfi megöli az anyját. Catherine-t is megölhették volna, de valaki – vagy valami – megmentette. Senki nem hitt neki, de a nő tudja, hogy nem egy állat támadt rá a gyilkosokra… hanem egy ember.

[+] 2. évadÖsszesen: 22 db
Catherine Chandler élete felrázódik, mert azt hitte, hogy ismeri a családját, közben meg az egész élete hazugság volt, és eltökélt szándéka, hogy válaszokat szerezzen. Cat megpróbálja irányítani a kapcsolatát Vincenttel, aki azzal küzd, hogy ne váljon szörnyeteggé minden alkalommal amikor mérges lesz, de nem tudja irányítani a szuper-erejét és a fokozott érzékeit. Cat és Vincent próbálnak megbirkózni azzal, hogy normális párként élhessenek, és hogy mindig egy lépéssel a titokzatos szervezet előtt legyenek, akik most már mindkettejükre vadásznak.

[+] 3 évadÖsszesen: 13 db
Ahogy a 3. évad elkezdődik, Cat és Vincent elkezdhetnek koncentrálni a szerelmükre, végre megszabadulva a Muirfieldtől, a hajtóvadászattól és a szörnyektől. Habár, ezt a szerelmet tesztelni fogja egy új és veszélyesebb fenyegetés. Mikor megtudják, hogy ártatlan áldozatokat használtak, hogy teszteljék a lehetetlen határait, Cat és Vincent felfedez egy mélyebb összeesküvést, amiben csak úgy harcolhat Vincent, ha szörnnyé válik legbelül. De felszabadítani a vadállatot, kockázatos Vincent életére nézve, valamint a Cattel való szerelmére, mert igyekeznek felépíteni egy normális életet.

Dallista letöltés

[+] 1. évad dallista
Itt letöltheted az összes zenét részenként, ami az első évadban elhangzott.
Összesen: 22 db


Select a target language

Translator

Powered by ConveyThis

Select a taget language: