Epizódismertetők

1. évad epizódismertetők
Év: 2012-2013
Epizódok száma: 22
Vetítés Amerikában: 2012. október 11.
Vetítés Magyarországon: 2013. június 2.
Producerek:  Jennifer Levin, Sherri Cooper, Bill Haber, Paul J. Witt, Tony Thomas, Ron Koslow és Gary Fleder

Catherine Chandler egy okos detektív, aki megoldatlan gyilkossági ügyekkel foglalkozik. Tinédzser korában Catherine szemtanúja volt, amint két fegyveres férfi megöli az anyját. Catherine-t is megölhették volna, de valaki – vagy valami – megmentette. Senki nem hitt neki, de a nő tudja, hogy nem egy állat támadt rá a gyilkosokra… hanem egy ember. Az évek során Catherine egy erős, magabiztos, megbízható rendőr lett, maga mellett egy ugyanolyan tehetséges partnerrel, Tess-szel. Egy gyilkosság vizsgálata közben, Catherine talál egy nyomot, ami elvezeti őket egy Vincent Keller nevű jóképű orvoshoz, aki a jelentések szerint 2002-ben meghalt afganisztáni szolgálatai alatt egy harc során. Catherine megtudja, hogy Vincent valójából még mindig életben van, és ő mentette meg sok éve. Rejtélyes okokból a férfi arra kényszerült, hogy a társadalmon kívül éljen, így Vincent az elmúlt 10 évben megőrizte titkát: amikor feldühödik borzalmas szörnyeteggé válik, aki képtelen kordában tartani szuper erős és feljavult érzékeit. Catherine beleegyezik, hogy megőrzi a férfi kilétét, cserébe bármilyen információért az anyja gyilkosaival kapcsolatban. Ennél fogva bonyolult kapcsolat alakul ki Catherine és Vincent között, akik rendkívül vonzódnak egymáshoz, azonban még nem értik, hogy kapcsolatuk különösen veszélyes lehet mindkettejük számára.

2. évad epizódismertetők
Év: 2013-2014
Epizódok száma: 22
Vetítés Amerikában: 2013. október 7.
Vetítés Magyarországon: 2014. június 24.
Producerek: Jennifer Levin, Sherri Cooper, Bill Haber, Paul J. Witt, Tony Thomas, Ron Koslow és Gary Fleder

Catherine Chandler élete felrázódik, mert azt hitte, hogy ismeri a családját, közben meg az egész élete hazugság volt, és eltökélt szándéka, hogy válaszokat szerezzen. Cat megpróbálja irányítani a kapcsolatát Vincenttel, aki azzal küzd, hogy ne váljon szörnyeteggé minden alkalommal amikor mérges lesz, de nem tudja irányítani a szuper-erejét és a fokozott érzékeit. Cat és Vincent próbálnak megbirkózni azzal, hogy normális párként élhessenek, és hogy mindig egy lépéssel a titokzatos szervezet előtt legyenek, akik most már mindkettejükre vadásznak.

3. évad epizódismertetők
Év: 2015
Epizódok száma: 13
Vetítés Amerikában: 2015. június 11.
Vetítés Kanadában: 2015. június 07.
Vetítés Magyarországon: –
Producerek: Jennifer Levin, Sherri Cooper, Bill Haber, Paul J. Witt, Tony Thomas, Ron Koslow és Gary Fleder

Ahogy a 3. évad elkezdődik, Cat és Vincent elkezdhetnek koncentrálni a szerelmükre, végre megszabadulva a Muirfieldtől, a hajtóvadászattól és a szörnyektől. Habár, ezt a szerelmet tesztelni fogja egy új és veszélyesebb fenyegetés. Mikor megtudják, hogy ártatlan áldozatokat használtak, hogy teszteljék a lehetetlen határait, Cat és Vincent felfedez egy mélyebb összeesküvést, amiben csak úgy harcolhat Vincent, ha szörnnyé válik legbelül. De felszabadítani a vadállatot, kockázatos Vincent életére nézve, valamint a Cattel való szerelmére, mert igyekeznek felépíteni egy normális életet.

4. évad epizódismertetők
Év: 2016
Epizódok száma: 13
Vetítés Amerikában: 2016. június 03.
Vetítés Kanadában: 2016. május 29.
Vetítés Magyarországon: –
Producerek: Jennifer Levin, Sherri Cooper, Bill Haber, Paul J. Witt, Tony Thomas, Ron Koslow és Gary Fleder

Vincent és Cat nászútjának hamar vége szakad. Vincent és Cat egybekelésének boldogsága megakad, mikor megtudják JT-től, hogy valaki megpróbálja lelepezni a vadállatok kilétét. Míg azon vannak, hogy megtalálják, ki áll a fenyegetés mögött, Tess nem szívesen segít, hiszen mindannyian próbálnak normális életet élni.


Select a target language

Translator

Powered by ConveyThis

Select a taget language: